Heeft u nog vragen?
Contacteer ons op 0488 09 53 56 0488 09 53 56

Designer accessoires om uw outfit compleet te maken

Ludiek - AccessoiresDe juiste accessoires kunnen uw look echt bijzonder maken. Niet alleen de schoenen zijn bepalend voor uw complete outfit, maar ook stukken zoals sjaals, armbanden en riemen kunnen uw uitstraling op een unieke manier accentueren. Bij Ludiek kan u dan ook terecht voor designer accessoires in Brasschaat aan scherpe prijzen.

Ontdek onze collecties

Iedereen weet dat designerkledij en accessoires gemaakt worden van de beste materialen. Dat is ook de reden waarom veel van die stukken ongelofelijk duur zijn. Bij Ludiek bieden we jue de oplossing hiervoor. We reiken u tweedehands merkkledij en accessoires van de grootste en meest gekende Belgische en internationale ontwerpers tegen betaalbare prijzen.

Breng uw accessoires binnen

U kan in onze boetiek in Brasschaat accessoires en kledij binnenbrengen om deze te koop aan te bieden. Voorwaarde is wel dat het gaat om unieke stukken van de grote ontwerpers zoals Prada, Dolce & Gabbana, … en dat alles in perfecte staat is. Neem contact op en maak vooraf een afspraak voor een vlotte afhandeling.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief