Pre-loved designer fashion
Grote merken - Kleine prijzen
Ruime keuze tweedehands dames merkkledij, handtassen, schoenen en accessoires.
Louis Vuitton, Delvaux, Gucci, Prada, Jimmy Choo, Guess, Michael Kors, Chanel, Barabara Bui, en meer...


Contact 0488 09 53 56

ACCESSOIRES

DESIGNER ACCESSOIRES OM UW OUTFIT COMPLEET TE MAKEN

De juiste accessoires kunnen uw look echt bijzonder maken. Niet alleen de schoenen zijn bepalend voor uw complete outfit, maar ook stukken zoals sjaals, armbanden en riemen kunnen uw uitstraling op een unieke manier accentueren.

Bij Ludiek in Brasschaat kunt u dan ook terecht voor designer accessoires aan de scherpste prijzen. 

Ontdek onze collecties

Iedereen weet dat designerkledij en accessoires gemaakt worden van de beste materialen. Dat is ook de reden waarom veel van die stukken erg duur zijn. Bij Ludiek bieden we u de perfecte oplossing hiervoor. We reiken u tweedehands merkkledij en accessoires aan van de grootste en meest gekende Belgische en internationale ontwerpers, en dat aan betaalbare prijzen. Onze artikelen zijn dan ook toegankelijk voor iedereen. 

Breng uw accessoires binnen

U kunt in onze boetiek in Brasschaat accessoires en kledij binnenbrengen om ze te koop aan te bieden. De voorwaarde is wel dat het unieke stukken zijn van grote ontwerpers zoals Prada, Dolce & Gabbana, … en dat alles in perfecte staat is. Neem contact met ons op en maak gerust vooraf een afspraak zodat u een erg vlotte bediening kunt genieten bij ons. 

Contact

Kom gerust eens langs bij Ludiek Boutique in Brasschaat en snuister in onze collectie van unieke en fashionable kledingstukken, schoenen, accessoires en nog veel meer.