Pre-loved designer fashion
Grote merken - Kleine prijzen
Ruime keuze tweedehands dames merkkledij, handtassen, schoenen en accessoires.
Louis Vuitton, Delvaux, Gucci, Prada, Jimmy Choo, Guess, Michael Kors, Chanel, Barabara Bui, en meer...


Contact 0488 09 53 56

DAMESKLEDING

TWEEDEHANDS DAMESKLEDING VAN BEKENDE ONTWERPERS

Voor een garderobe vol met designerstukken aan zachte prijsjes, zit u goed bij Ludiek in Brasschaat. We bieden tweedehands dameskleding van de grootste merken aan, en dat aan zeer betaalbare prijzen.

Wij zetten alles op alles om onze klanten een koopervaring te bezorgen die hen bijblijft: een uitstekende service, advies op maat en kwalitatieve topoutfits die helemaal voldoen aan de verwachtingen.

Bijzondere collecties

Kiezen voor Ludiek, is kiezen voor kwaliteit en stijl. Onze artikelen worden vooraf volledig nagekeken en uitgebreid gekeurd alvorens ze bij ons te koop worden aangeboden. Zo garanderen we onze klanten dat ze uitsluitend kwaliteitsvolle kledingstukken en accessoires mee huiswaarts nemen. In onze designerboetiek vindt u collecties van bekende ontwerpers, elk met hun eigen kenmerken en signature style. 

Alle luxemerken

Klassieke jeans en one-of-a-kind jurken en rokken, maar ook blouses en mantels, schoenen en accessoires… in onze winkel in Brasschaat hebben we artikelen in alle stijlen en maten. Bent u op zoek naar een kledingstuk of schoenen van een bepaald merk? Kom gerust even langs bij Ludiek om vrijblijvend onze collecties te bewonderen. Wilt u graag zelf uw designerkleren verkopen via ons? Neem dan zeker contact op voor meer info. Wij helpen u met plezier verder! 

Goodbye afvalberg, hello tweedehands kledij

Wist u dat de fashionindustrie een van de grootste vervuilers op aarde is? Door de populariteit van fast fashion, waarbij de ene goedkope collectie de andere al snel opvolgt, ontstaat er een vicieuze cirkel die maakt dat we nieuwe kleding blijven kopen. Zonde, want bij Ludiek Boutique in Brasschaat vindt u parels van tweedehands kledingstukken die uniek zijn en naadloos passen bij uw persoonlijke stijl. Bovendien komt het doorgaans goedkoper uit om tweedehands kleding te kopen, want u kunt voor minder geld meer kledingstukken mee huiswaarts nemen. Ideaal, toch?! 

Contact

Breng een bezoek aan Ludiek Boutique in Brasschaat en snuister in onze collectie van unieke en fashionable kledingstukken, schoenen, accessoires en nog veel meer.