Pre-loved designer fashion
Grote merken - Kleine prijzen
Ruime keuze tweedehands dames merkkledij, handtassen, schoenen en accessoires.
Louis Vuitton, Delvaux, Gucci, Prada, Jimmy Choo, Guess, Michael Kors, Chanel, Barabara Bui, en meer...


Contact 0488 09 53 56

DAMESSCHOENEN

DAMESSCHOENEN VAN DESIGNERMERKEN

Naast dameskledij en handtassen hebben we eveneens een ruim aanbod aan tweedehands designer damesschoenen. Wij geven preloved schoenen een nieuwe thuis en gaan er prat op om steeds voor een aangename koopervaring te zorgen.

Uiteraard wordt de kwaliteit van onze spullen grondig gecontroleerd en reinigen we alle schoenen voor ze in onze boetiekwinkel in Brasschaat terecht komen. Geniet van een heerlijke winkelervaring en kies schoenen uit die u ongetwijfeld nog heel lang zult dragen. Bij Ludiek Boutique vindt u hoe dan ook het kledingstuk of de schoenen waarnaar u op zoek bent. Kom langs, laat u inspireren én inspireer anderen!

Wisselende collecties

Van pumps tot sandalen en laarzen – in onze winkel vindt u schoenen in alle maten, kleuren en stijlen. We verkopen alleen damesschoenen van luxemerken, steeds gebaseerd op recente trends en nooit ouder dan 2 jaar. We stemmen onze collecties telkens af op de seizoenen. Kom dus zeker een kijkje nemen in onze boetiek en laat u verrassen door ons bijzondere aanbod van prachtige damesschoenen. 

Verkoop uw schoenen via ons

Heeft u designerschoenen die u niet meer draagt? Als ze in onberispelijke staat zijn, kunt u ze gemakkelijk verkopen via Ludiek in Brasschaat. We aanvaarden alle schoenen, kledij, handtassen en accessoires van topmerken die voldoen aan onze kwaliteitscriteria. Neem gerust even contact op voor meer info over onze manier van werken. 

Contact

Contacteer ons indien u meer informatie wenst te ontvangen, of kom meteen langs in ons filiaal in Brasschaat. We kijken er alvast naar uit u onze uitgebreide collectie designerschoenen te mogen tonen.